lukaszra Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor #11 Opublikowano 21 Listopada 2009 wlasnie ojciec do mnie dzwonil ze jest 15 chyba jak na pierwsza inkubacje jeszcze nie za duzej samicy nie jest zle co ??? skonczylo sie na 24 w kotniku i 2 w duzym calkiem nice czekam na kolejna inkubacje
misiek80 Opublikowano 25 Listopada 2009 #12 Opublikowano 25 Listopada 2009 A co zamierzasz zrobić z małymi?
lukaszra Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor #13 Opublikowano 25 Listopada 2009 oddac do okazu bo juz sie z kolegami dogadalem a co czemu pytasz ?? masz inna propozycje ???
misiek80 Opublikowano 25 Listopada 2009 #14 Opublikowano 25 Listopada 2009 Pytam z ciekawości. A co to jeest okaz?
lukaszra Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor #15 Opublikowano 26 Listopada 2009 okaz to taki duzy zooolog znany w calym 3miescie
misiek80 Opublikowano 26 Listopada 2009 #16 Opublikowano 26 Listopada 2009 Aha Nie miałem pojęcia co to, bo jestem ze Śląska. Pozdro.
bartosz Opublikowano 1 Grudnia 2009 #17 Opublikowano 1 Grudnia 2009 a ja obserwowalem przez pare tyg , ze samicy wlasnie wisi cos w podgardle i sa to jak myslalem dwie wyraznie dosc zaznaczone mlode rybki, budze sie kiedys rano i patrze,ze juz nioc w pysku nie ma, pomyslalem,ze zostaly zjedzone albo sam juz nie wiem co, do tego czasu nie wymienialem jej wody w akwarium ,zeby jej nie wystraszyc i przy wymianie okazalo sie,ze jedna sie zachowala i plywala pod kamykiem, juz zyje ok tygodnia i mam nadzije,ze przezyje, druga samica tez juz ma podgardle ,ze tak powiem, i tez zaznacza sie jedna rybka , czyzby tylko tyle sie rodzilo?gdziue reszta? pzdr
nabe Opublikowano 1 Grudnia 2009 #18 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Najpewniej została skonsumowana przez pozostałych lokatorów.
Kalbar Opublikowano 7 Sierpnia 2014 #19 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Chyba sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Jasne ze możne wypuścić młode i znowu je złapać do pyska. Fajnie to wygląda przy dużej ilości młodych.
Shiroki Opublikowano 7 Sierpnia 2014 #20 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Tu jest fajny film o Malawi i jeszcze dla co niektórych, co mówią, że nic tylko piasek i serpentynit w biotopie Malawi dobrze wygląda, dowód, że w Malawi są też połacie dna całe w roślinach [ame] [/ame]
Rekomendowane odpowiedzi