Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sklepach internetowych często pojawia się ten filtr a na forum cisza. Próbowałem szukac ale nie znalazłem żadnych opini.

http://www.rybarium.pl/sklep/akwarystyk ... 04571.html

Filtr wygląda na bardzo fajny, magnetyczne przyssawki, modułowa budowa, specjalna konstrukcja sprawia ze przy wyciąganiu z wody syfy z gąbek zostają w filtrze a nie w zbiorniku. Wydajność do 800 l/h Same zalety? Więc czemu nikt o nim nic nie pisze?

Proszę użytkowników tego filtra o jakieś komentarze.

Opublikowano

nie sądze aby był w stanie konkurować z głowicami polecanymi na forum, no i cenowo też nie. ponad 200zł to musiałby być naprwdę bezkonkurencyjny.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, pozwolę sobie odświeżyć trochę temat i zapytać, czy ktoś może korzysta z tego filtra? Faktycznie cena i200 jest poniekąd zaporowa, ale mnie osobiście zainteresowało to, iż wszystkie modele począwszy od i60 posiadają identyczną głowicę, o przepływie max. 800l/h, a jedyna różnica między nimi to ilość koszyczków na media filtracyjne :mrgreen:. Moim zdaniem na "nasze" potrzeby wystarczy w zupełności wersja i60 z jednym koszyczkiem i ceną zbliżoną do szuta po modyfikacji.

• 3 lata później...
Opublikowano

Witam. Podczepie się pod temat bo wydaje mi się, że filtr jest godny uwagi a na forum nikt o nim nic nie piszę. Czy faktycznie nikt go nie używa w swoim baniaku. Jeżeli jest ktoś kto go ma to proszę o wiadomość jak się sprawuje i czy warto go instalować.

Pozdrawiam.