slawek gorol Opublikowano 15 Listopada 2009 #11 Opublikowano 15 Listopada 2009 zeby przestala tonac musialbys zrobic szczelny szalunek i zalac cala skale cr-em latwiej przykleic i bedzie bez problemu.... teraz pytanie-powaznie chcesz tego konio-psa dac do malawi ? imo jest to najgorszy twor ludzki jaki widzialem. nie obraz sie, ale tak sadze.
Perez666 Opublikowano 15 Listopada 2009 #12 Opublikowano 15 Listopada 2009 . teraz pytanie-powaznie chcesz tego konio-psa dac do malawi ? imo jest to najgorszy twor ludzki jaki widzialem. nie obraz sie, ale tak sadze. czekałem aż ktoś to powie , mnie też to wcale się nie podoba, wyszedł z tego jakiś choćby martwy koral ale to będzie u ciebie w akwa powodzenia.
jurek035 Opublikowano 15 Listopada 2009 #13 Opublikowano 15 Listopada 2009 to chyba mialo przypominać koralowca ale najwyraźniej coś nie poszło.no coź początki zawsze bywają trudne, ktoś musi przecież przecierać scieżki.
yaro Opublikowano 30 Listopada 2009 #14 Opublikowano 30 Listopada 2009 narazie tak jak mówili przedmówcy - kupa ja jednak myślę że jak z tyłu dasz czarną folię zalejesz to wodą w akwarium, poukładasz kamienie, to moze coś z tego wyjść - ja nie przekreślał bym tego od samego początku. Moze przejdzie metamorfozę - jeśli ine to tragedia
szulo Opublikowano 25 Grudnia 2009 #15 Opublikowano 25 Grudnia 2009 No więc tak ja zobaczyłem za pierwszym razem ten "dziwny wytwór" to pomyślałem sobie, że to będzie największa porażka na tym forum. Teraz po zalaniu widzę, że się bardzo pomyliłem. Baniak wygląda rewelacyjnie. Dawaj zdjęcie na galerię z pełnym opisem, będzie dycha
sision Opublikowano 27 Grudnia 2009 #16 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Coś tu się chyba pogubiło... nie mam w zwyczaju pisać 3 postów jeden po drugim
Perez666 Opublikowano 27 Grudnia 2009 #17 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kolega sarin7 się obraził o prosił o wykasowanie jego wszystkich postów i się pożegnał z KM.
slawek gorol Opublikowano 27 Grudnia 2009 #18 Opublikowano 27 Grudnia 2009 obrazil sie, poniewaz nie dostosowal sie do regulaminu
sision Opublikowano 27 Grudnia 2009 #19 Opublikowano 27 Grudnia 2009 A co zrobił, jeśli można wiedzieć?
slawek gorol Opublikowano 27 Grudnia 2009 #20 Opublikowano 27 Grudnia 2009 napisal posta w stylu : co jest mojej rybie ? bez parametrow i innych wymaganych w regulaminie. nastepnie po upomnieniu poprosil o wykasowanie jego postow, ze nie umiemy pomoc i bla bla bla... ot, taka magia swiat.. KM zuooooo
Rekomendowane odpowiedzi