Karen Opublikowano 20 Października 2009 #1 Opublikowano 20 Października 2009 Witam, po przeczytaniu wielu artykułów, zdecydowałem się na założenie Malawi w domu, w najbliższym czasie, mam nadzieje . Tak jak w temacie, będzie to zbiornik wielkości 150x50x60h, czyli 450 litrów. Na pewno mieszkańcami będą dwa gatunki: -Pseudotropheus demasoni 10 sztuk -Metriaclima msobo magunga 10sztuk I tutaj moje pytanie odnośnie trzeciego gatunku, oglądając galerie klubową natknąłem się na zdjęcie Wojciecha Sierakowskiego i zakochałem się w Metriaclima sp. zebra Chilumba Nigdzie nie mogę znaleźć jakiegoś konkretniejszego opisu tego gatunku. Czy reszta obsady jak i wymiary zbiornika będą odpowiednie dla tego gatunku? Jeżeli tak, to czy jest szansa na trzymanie dwóch samców? Jakie proporcje płci proponujecie. Czekam na odpowiedzi . EDIT: Bardzo przepraszam, za zły dział - zagapiłem się.
shinuk Opublikowano 20 Października 2009 #2 Opublikowano 20 Października 2009 http://www.cichlid-forum.com/profiles/r ... ?genus=124
Rekomendowane odpowiedzi