Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam akwarium 112l 85cm długosci!! ostatnio bylem na gieldzie i kupilem cztery pyszczaki złociste (zółte z czarnymi paskami) i do tego trzy pyszczaki ciemno niebieskie z zielonymi pletwami(nie znam nazwy) facet od ktorego kupywalem ryby powiedzial mi ze spokojnie moga byc w takim akwarium ale z tego co czytam o pyszczakach to troche male akwa!! czy moge te ryby trzymac w takim akwarium??

Temat wielokrotnie wałkowany na forum, zadaj sobie trochę trudu i zapoznaj się z tym co zostało napisane. Tuż nad twoim postem jest regulamin działu, na kolorowo żeby sie rzucał w oczy. Niestety umknął Ci jak wnoszę po tytule wątku. Wątek zamykam. mutra

Opublikowano

Właśnie dlatego powstało to forum dział podstawy i FAQ zasada najpierw czytać a potem zadawać pytania.

Opublikowano

no tak, kolejny klient nabity w butelke. akwa 112 teoretycznie nadaje sie dla pyskow, ale tylko tych malych, nie agresywnych. daj foto do galerii to wtedy bedziemy mogli pomoc.

Opublikowano

ZANIM WSATWIE FOTO TO MINA JAKIES 3DNI!! A JA NIE WIEM CO Z TYM ZROBIC!! TE ZŁOTE TO Melanochromis auratus I ONE SIE DO TEGO AKWA NIE NADAJA?? A TE DRUGIE TO NIE WIEM NAZWY ALE ONE SA MNIEJSZE I ŁAGODNE!! MOZE JEST KTOS Z OKOLIC ŁODZI BO JESLI SIE NIE NADAJA TO JE CHETNIE ODDAM

Opublikowano

Aurotusy na 100% się nie nadają.

Te mniejsze łagodne :D

to może nie pyszczaki bo jak pyszczaki to nie ma łagodnych, są po prostu mniej agresywne, ale wątpię również aby nadawały się do 112l.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.