Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Prosze o opinie tej świetlowki gdyż zaproponowali mi ja w sklepie akwarystycznym twierdzac ze sie nadaje do malai IRIS BIO-UV HIGHT PERFORMANCE 10000 PER AQUARIUM 36W tak pisze na opakowaniu.Czy ona nadaje sie do malawi?

Opublikowano

Jakiś wynalazek :wink: Nie słyszałem nigdy o tej świetlówce. Wnosząc po nazwie pewnie ma 10 000K ale jakie spektrum i inne parametry to tego Ci niestety nie powiem. Ile chcą za tą świetlówkę?

Opublikowano
Jakiś wynalazek :wink: Nie słyszałem nigdy o tej świetlówce. Wnosząc po nazwie pewnie ma 10 000K ale jakie spektrum i inne parametry to tego Ci niestety nie powiem. Ile chcą za tą świetlówkę?

Podaje stronke do tego wynalazku hihi http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1938295 ... 0000k.html a to pozostałe świetlówki z tej serii http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1938308 ... lowka.html Moja obsada to:Melanochromis maingano,Pseudotropheus saulosi coral,Iodotropheus sprengerae

Opublikowano

Coś się gubią w zeznaniach na tej stronce , bo albo światło podzwrotnikowe , albo 10000K.

Cena kusząca , ale czy naprawdę ta świetlówka ma taka temp. barwową?

Jeśli tak to dla Twojej obsady pasuje.

Opublikowano

Czytałam na forum o takiej kombinacji oceanic nature i narva oceanic blue tez ciekawie wygląda na fotkach a czy narva oceanic colour może by z np. oceanic nature?który zestaw byłby ciekawszy. :)

Opublikowano

Do nie dawna miałem zestaw narvy nature i blue i mi ten układ bardzo odpowiadał.Wcześniej próbowałem nature z colour i jak dla mnie było za różowe