Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat jest bardzo krótki ........

Co o tym myślicie?

Trochę się przy tym napracowałem i jestem ciekaw czy było warto....

Jestem otwarty na komplementy :mrgreen: , ale wytykajcie mi wady do bólu .....

Fotka jest zrobiona "na sucho" ale po zamontowaniu w akwarium z tyłu będą jeszcze

"obsypy" tak aby wyglądało to jak najrealniej .Na pierwszej fotce na niebiesko

zaznaczyłem jaskinie ,a na zielono miejsca które można obsadzić roślinami.

aha wymiar 150x60x50

post-7874-14695712248768_thumb.jpg

post-7874-14695712249122_thumb.jpg

post-7874-14695712249495_thumb.jpg

post-7874-14695712249686_thumb.jpg

Opublikowano

fajne, ale już ci współczuję przeżywalności młodych ryb, za rok będziesz miał 4 razy więcej ryb niz kupisz na początku :D

Opublikowano

Nie w moim typie, wygląda trochę jak slumsowata wioska w Pakistanie. Jak domki zbudowane z gliny, brakuje tylko ciernistych krzewów i kolorowego prania suszącego się w promieniach ...groluxa ;) Ale jak porośnie i będzie z rybami, to pewnie będzie się mogło bardziej podobać. Za włożoną pracę duży plus, ale efekt będzie widoczny za kilka miesięcy.

Opublikowano

Ja jestem ciekaw wyglądu finalnego w akwa. Ogólnie Podoba mi się faktura skałek i przestrzenność tła, natomiast kształt niektórych skałek jest właśnie taki gliniany jakby. Ale to już osobiste preferencje. Ogólnie wygląda to fajnie i duże uznanie za włożoną pracę.

Możesz przybliżyć tylko co miałeś na myśli pisząc skałki z ceramiki? Jak je wykonywałeś? Napisz coś więcej.

Opublikowano

Ceramiczna jest właśnie ta ściana w którą zostały powklejane niektóre wapienie.Jej kształt widać najwyraźniej na dwóch pierwszych zdjęciach licząc od góry.Kamienie są prawdziwe....,ale wydobywałem je z gliny więc stąd może twoje skojarzenia