danielj Opublikowano 19 Sierpnia 2009 #1 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Na wiosnę wreszcie ruszy moje wymarzone akwarium Nie będzie co prawda tak duże na jakie miałem ochotę , ale trudno , jak się nie ma co się lubi.... I tutaj moja prośba: w baniaczku będą pływały Labeotropheusy fuelleborni Katale , oraz Pseudotropheus demasoni. Potrzebuje jeszcze 2-3 gatunki , ciekawych ryb
yaro Opublikowano 19 Sierpnia 2009 #2 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 myślę że mozesz pozwolić sobie na auratusa - kurcze znana ryba a tak mało ma ją osób.
danielj Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor #3 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nie Yaro , auratusa fuelle zagonią na śmierć , miałem już taką kombinację , samiec auratusa próbował podskoczyć ....i to był kres jego życia.
yaro Opublikowano 19 Sierpnia 2009 #4 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 no cóż na każdego hojraka znajdzie się inny
shinuk Opublikowano 19 Sierpnia 2009 #5 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 A co powiesz o Protomelas marginatus oraz Petrotilapia tridentiger ?
danielj Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor #6 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Shinuk , a powiedz mi jakbyś wtedy karmił?
shinuk Opublikowano 19 Sierpnia 2009 #7 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 oby dwie ryby które Ci zaproponowałem w żywią się glonami ,te które Ty podałeś tęż więc nie powinno być problemu z doborem diety
danielj Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor #8 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Marginatus nie jest ścisłym glonożercą , o petrotilapii napisałeś w edycji więc nie moglem się ustosunkować , a dwa podstawowe gatunki będą z odłowu , więc delikatne.Poza tym petrotilapie mnie nie kręcą Fuelleborni mimo rozmiarów , jest żywieniowo wybredny , a zarazem delikatny , więc muszę dobrać ścisłych glonożerców.
shinuk Opublikowano 19 Sierpnia 2009 #9 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Rzeczywiście marginatusy zdarzają mieć w swojej diecie rośliny pisał o ty hari .Cóż szkoda ,że nie pomogłem
danielj Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor #10 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 To nic , wszystkie propozycje mile widziane:)
Rekomendowane odpowiedzi