ryrek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 #1 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Witam chciałbym włozyc tło wewnetrzne bo bede zmianiał kamole w moim akwa,i jak najlepiej dac Rure ssaca od kubła za tło czy jakos na nim przymocowac. Nie wiem czy za tłem jak dam nie bedzie za bardzo odstawac tła jeszcze nie mam mam zamiar zamowic cos czarnego bo kamole mam czarne,zeby było pod kolor
aarset Opublikowano 8 Sierpnia 2009 #2 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Jak chcesz montować coś za czymś, czego jeszcze nie masz? Poczekaj na tło.
ryrek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor #3 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 No tak nie mam,ale chce wiedziec jak najlepiej to zrobic jak inni robia,tło bedzie raczej zwykłe czarne moze cos takiego http://www.allegro.pl/item694351983.html
yaro Opublikowano 8 Sierpnia 2009 #4 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 rurę z biologa spokojnie możesz dać za tło, będzie nawet dobrze bo zapewni ona obieg wody zza tła.
mirkot999 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 #5 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 ja mam w "starej 375" za tłem ale nie wiem czy za to, które dałeś jako przykład wejdzie bez specjalnego odsuwania tła od tylnej szyby, jest dość płaskie u góry :?:
Rekomendowane odpowiedzi