ryrek Opublikowano 7 Lipca 2009 #1 Opublikowano 7 Lipca 2009 Jak w temacie a jak inny to jaki to kamol ?
Battlefield Opublikowano 7 Lipca 2009 #2 Opublikowano 7 Lipca 2009 To nie jest serpentynit. Przynajmniej nie taki jaki jest sprzedawany w składach kamieni.
koteczek555 Opublikowano 7 Lipca 2009 #3 Opublikowano 7 Lipca 2009 Moim zdaniem też to nie jest serpentynit, mój wygląda całkowicie inaczej, chyba, że są różne, ale to już poczekaj na wypowiedzi innych
ryrek Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor #4 Opublikowano 7 Lipca 2009 Tez mysle ze nie jest ale nie byłem pewny,mi to wyglada na łupek filitowy czarny,ale w sumie podoba mi sie chciałem serpentynit,ale ten tez nie jest zły kamyczek,a pozatym przeciez i tak zarosnie glonem jak myslicie moze byc? musze jeszcze kupic jakies wieksze sztuki
nabe Opublikowano 7 Lipca 2009 #5 Opublikowano 7 Lipca 2009 Na łupek też nie wygląda, ale jeśli ci się podoba to nadaje się do akwa. Sprawdz tylko czy nie ma wysadow metali, jakiejś rdzy na wierzchu itd.
Siwy1973 Opublikowano 7 Lipca 2009 #6 Opublikowano 7 Lipca 2009 http://www.mount.cad.pl/g/budowa/rodz_s ... /index.htm mozed tu cos dopasujesz pozdrawiam
yaro Opublikowano 7 Lipca 2009 #8 Opublikowano 7 Lipca 2009 Na łupek też nie wygląda, ale jeśli ci się podoba to nadaje się do akwa. to teraz jest już takie kryterium ? jak się podoba to się nadaje? nie mówię że to jest jakiś śmieć bo IMHO jest to łupek filitowy i nadaje się do akwa ale nie kierował bym się wyborem kamieni tylko tym czy mi się podoba czy nie..
crav Opublikowano 8 Lipca 2009 #9 Opublikowano 8 Lipca 2009 Też bym stawiał na filitowy, ale jak byś polał wodą było by lepiej widać
ryrek Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor #10 Opublikowano 8 Lipca 2009 Polałem woda zdjecie nie najlepsze,a na dodatek słońce swieciło
Rekomendowane odpowiedzi