kaczmar202 Opublikowano 3 Czerwca 2009 #1 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam, Mam pytanie, a mianowicie bede zakladał malawi, juz pewnie niedlugo, w przeszlosci mialem drobne doswiadczenia z tymi rybkami.. bede mial akwa 120x40x50 i mam pytanie czy rybki Metriaclima sp. zebra Chilumba beda sie w nim dobrze czuc czy lepiej miec w nim gatunki typu: saulosi, maingao, yellow..? Aczkolwiek wolalbym cos troche bardziej "zywotnego", chociaz wiem ,ze saulosi do aniolow tez nie naleza... Pozdrawiam i z góry dzieki za odp..
harisimi Opublikowano 3 Czerwca 2009 #2 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zebra chilumba jest jednak za duża ... to kawał ryby do tego bardzo silnej i te 150 cm jednak powinna mieć ... lepiej wybierz mniejsze gatunki
kaczmar202 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor #3 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Dzieki, chociaz piekno samca tej ryby bardzo do mnie przemawia..no ale dla jej dobra odpuszcze sobie ja Pozdrawiam..
harisimi Opublikowano 3 Czerwca 2009 #4 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Oj przemawia przemawia do mnie od zawsze ale jednak zdecydowałem się na nią po długich wahaniach to krówka i nawet w 150 cm miałem opory.
Rekomendowane odpowiedzi