Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest nowy na forum i od niedawna rozpocząłem przygodę z Malawi.

Od znajomego dostałem dwa zbiorniki, jeden 112 profilowane a drugie proste 126l. W tych zbiornikach trzymał pyszczaki, baaardzo dużo pyszczaków, teraz są moją własnością. To moje pysie(jeśli źle napiszę nazwę to z góry przepraszam):

Sciaenochromis fryeri 5 szt

Red Fin 10 szt

ALUNOCARA CALICO 5 SZT

TREWAVASAE 6SZT

AFRA 5 SZT

mAYLANDIA ESTHERAE RED RED 5 SZT

ROSTRATUS 6 SZT

LIVINGSTON 3 SZT

HONGI 5 SZT

SAULOSI CORAL 5 SZT CYRTOCARA MOORI 4 SZT

wSZYSTKIE Są JESZCZE MłODE, MAJą TAK OKOłO 3, 4 CM


W TEJ CHWILI DOJRZEWA ZBIORNIK 250L , I TAM DOCELOWO CHCę TRZYMAć PYSIE

PROBLEM W TYM JAK DOBRAć Z TEGO MIXU KTóRY MAM OBSADę. PROSZę O POMOC!!!!!


NAPEWNO CHCę ZOSTAWIć FRYERI, A DALEJ NIE WIEM


PROSZę O POMOC !!!!! z GóRY PRZEPRASZAM ZA BłęDY W PISOWNI!!!! POZDRAWIAM!!!!! :P

Opublikowano

NAPEWNO CHCę ZOSTAWIć FRYERI, A DALEJ NIE WIEM



to zostaw fryeri, ale kup większe akwarium.

dużo większe.

Opublikowano

Dzięki bardzo za odpowiedź. Niestety narazie niemogę pozwolić sobie na większe akwarium niż 250l tj. 100*50*50 wobec tego fryeri odpadają, nie chcę żeby się męczyły. Czy wobec tego możesz zaproponować mi inną obsadę z wyżej wymienionych? Pozdrawiam :mrgreen:

Opublikowano

Czy w 250l może być taka obsada:

red fin 5 szt

saulosi coral 5 sdzt

afra 5 szt


Wszystkie są młode docelowo chciałbym trzymać je w haremach 1+3


pozdrawiam

Opublikowano

nie na 100x50cm dnie ich nie "zmiescisz", poza tym zywieniowe tez "nie teges";

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.