Skocz do zawartości

Tło strukturalne (fotorelacja)


Rekomendowane odpowiedzi

Naskalnik pisze się razem.


Poza tym jakby chciał to mógłby mieć jednego dużego ukwiała w morskiej.

Albo skalne terrarium.

Albo ogórki małosolne.

Nie ma nic bardziej fascynującego od zrobienia czegoś i zastanawiania się do czego to użyć. :D tak powstają wynalazki, np. "łapka na muchy".

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Akwarium zalałem wodą dzisiaj między 14-15 i do tej pory wszystko jest ok:


dsc00402w.jpg


dsc00403tcq.jpg


dsc00404kpa.jpg


dsc00405b.jpg


Woda jeszcze mętna ale za kilka tygodni będzie czyściutka. Zastanawiam się jeszcze jak nazywa się ta roślina, którą mam w akwa. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem bo ona rośnie nawet bez oświetlenia i jest jakąś łatwą w uprawie ale chętnie poznam jej nazwę :) Jak woda będzie ładniejsza to będzie lepiej je widać.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

no teraz faktycznie piach jest drobniejszy. Nie miałem drugiej warstwy - to był zwykły piach kupiony w Castoramie w worku po 25kg. Nie dawałem ani odżywek ani co2 - samo tak rosło. Teraz zostało mi kilka gałązek tej rośliny co kiedyś była na tyle w starym akwa (resztę roślin znajomi pozabierali)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.