janczes83 Opublikowano 7 Maja 2009 #1 Opublikowano 7 Maja 2009 witam,mam akwa 240l i mam w nim 10 maingano rybki sa zywe energiczne pobieraja pokarm supe rosna ale niektore ocieraja sie o pisaek?rybki maja ok 5cm i czym je karmic najlepiej co podawac itp.wszystko punkt po punkcie z gory dzieki
slawek gorol Opublikowano 7 Maja 2009 #2 Opublikowano 7 Maja 2009 wszystkie odpowiedzi znajdziesz uzywajac opcji szukaj, oraz w FAQ podwieszonym na forum.
yaro Opublikowano 7 Maja 2009 #3 Opublikowano 7 Maja 2009 Tak jak kulega pisze ale podaj czym karmisz i jakie parametry ma woda w akwarium. Czy te ocieranie jest nagminne czy tylko takie sporadyczne.
slawek gorol Opublikowano 7 Maja 2009 #4 Opublikowano 7 Maja 2009 Yaro.. ale ludzie mysla ze my jestesmy wszechwiedzacy...po czesci maja racje poza tym w tym topicu sa 3 pytania : czym je karmic - dzial zywienie, ocieraja sie - dzial choroby, punkt po pukcie-? nie ma takiego dzialu ale zeby nie przedluzac, to przeczytaj artykul Wojtka zamieszczony na serwisie : http://www.klub-malawi.pl/artykuly_klub ... ngano.html nawet nie zadales sobie trudu zeby zagooglowac....jako posiadacz tego pieknego gatunku powinienes znac go na pamiec PRZED kupnem ryb.
janczes83 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor #5 Opublikowano 7 Maja 2009 ocieranie jest sporadyczne,i nie wszystkie ryby tak tobia.
yaro Opublikowano 7 Maja 2009 #6 Opublikowano 7 Maja 2009 czy prócz lenistwa przeczytania, tak jak sławek pisze, trzeba dwa razy zadawać pytania? zadałem je chyba jasno a bez tych informacji raczej nikt nie będzie wróżył z fusów.
Rekomendowane odpowiedzi