Skocz do zawartości

walka pyszczak vs pirania :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazlem ciekawy film, z uwagi ze nie lubie pirani. Pare drastycznych filmow przypadkiem obejrzalem jak stado pirani atakuje jednego pyszczaka lub inna rybe. Ten mi sie spodobał . Bo w konfrontacji jedna pirania na jedną rybę , pirania juz nie jest taka mocna :)

Tak naprawde to nie wiem czy to pyszczak, ale z rodziny pielegnic. Film nie zwiera krwi, wiec kazdy go moze obejrzec

Opublikowano

Pomysł sadysty z cyklu : w słoiku jest mucha, mrówka i osa i nim potrzasam,ale będzie ubaw!

I mówisz że pirania już nie jest taka mocna..nono...kto by pomyslał.

Opublikowano

Karmienie ryb żywym pokarmem - ok, karmienie ryb drapieżnych żywymi rybami też ok, ale robienie z tego cyrku i uciechy to skrajna ohyda. Proszę o nie linkowanie do sadystycznych filmików robionych przez chorych ludzi.

Opublikowano

jak dla mnie ten filmik to nic zaskakujacego.pirania w pojedynkę to zwyky trzchórz,a swoja drogą ciekaw jestem czy ten koles nie ma mózgu czy też przy narodzinach zapomnieli go uśpić.

Opublikowano

jak większość morderców ... zazwyczaj to podstępne tchórze ;) tak w świecie zwierząt jak i ludzi ... facio od tych filmików to jełop który albo odreaguje stresy z dzieciństwa na biednych rybach albo jest zwykłym kretynem w sumie normalny nie jest na pewno

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.