Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak będzisz tak mnożył wątki to my będziemy jak dzieci we mgle ;) ... następny zamknę teraz połączyłem ... Protomelas steveni taiwan wcina peryfiton ma wiec dietę która można pogodzić z wybranymi przez ciebie rybami jednak twoja obsada robi się zbyt agresywna dwoje agresorów to jednak dla non mbuny za dużo nawet w takim baniaku

Opublikowano
Ryba mega ciekawa tylko gdzie ją kupić ;) ?

oddam samca i samicę :D

bez problemu donosi ikrę i z tego juz można wykombinować odpowiedni haremik

Opublikowano

niestety mieszkam w norwegii,wybieram sie dzisiaj do szwecji na zakupy,zajże też do akwarystycznego-a sa wypasione,że hej.pozdrawiam

Opublikowano

To uważnie patrz na nazwy i ryby ;) nazewnictwo stosowane w klubie to nazewnictwo Koningsa ( poza jedyną Maylandia, którą większość forsuje mimo forsowania nazewnictwa edka w innych przypadkach ) ... czasem są super ryby tylko inaczej nazwane ... oczywiście jeśli trafisz na średni sklep lub świetny ale słabo znający pyski to mozesz np kupując zebroidesa stać sie posiadaczem freibergi a to jednak różnica ;)

Opublikowano

zamówiłem acei i protomelasa taiwan,w poniedziałek mają dzwonić do mnie ze sklepu,w oslo pr.taiwan kosztuje 600koron-tj 300pln,ale te są prosto z afryki a nie z tajlandi,zobacze jak wyjdzie,czy może ktoś polecic dobry sklep z pysiami w W-wie,może z Polski przytargać