jawii5 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor #11 Opublikowano 20 Marca 2009 Jestem z Mysłowic,a co do mojej obsady to co proponujesz?,wiem ja dalej wałkuje swoje ,ale mnie te gatunki co wymieniłem bardzo interesują.
yaro Opublikowano 20 Marca 2009 #12 Opublikowano 20 Marca 2009 Jak by ci się chciało przyjechać do Strzelec to dostaniesz hajomailandii jednak musisz się zdecydować czy planujesz "mięsną" obsadę czy "roślinną Myślę że jeśli skierujesz się w stronę mięska to możesz wybrać taką: M. hajomailandii Tropheops sp. chilumba P. sp. zebra long pelvic M. chipokae
jawii5 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor #13 Opublikowano 20 Marca 2009 A zamiast M.chipokae pseudotropheus elongatus Usisya lub P. aurora likoma?.I jeszcze jedno pytanko ryby z gatunku Copadichromis nie jedzą mięska?
yaro Opublikowano 20 Marca 2009 #14 Opublikowano 20 Marca 2009 aurora to roślinożerca więc w tym towarzystwie nie pasi podany przez ciebie pseudotropheus jest wszystkożercą jednak zdecydowanie bliżej mu do gloników niż do mięska - więc raczej żaden z nich. Może ps flavus?
jawii5 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor #15 Opublikowano 20 Marca 2009 A moze jakas cynotilapia?z tym flavusem tez jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi