sticzu Opublikowano 4 Marca 2009 #1 Opublikowano 4 Marca 2009 witam ostatnio zaobserwowalem ze moje pysie sa spokojne i plywaja po calym aqua jak mam wlaczony brzeczyk i z kurtyny powietrznej leca babelki, jak go wylacze to sie momentalnie chowaja... po wlaczeniu w ciagu kilku sekund znowu plywaja po calym akwarium... to normalne??
yaro Opublikowano 5 Marca 2009 #2 Opublikowano 5 Marca 2009 nie nasze pływaja po całym akwarium bez bąbelków może masz rybki które mają jakiś fetysz
harisimi Opublikowano 5 Marca 2009 #3 Opublikowano 5 Marca 2009 Myślę, że twoje rybki przyzwyczaiły się do bąbelków ... ja mam podobnie ... chwilowe wyłączenie napowietrzania czy filtra zewnętrznego wzbudza niepokój ... z czasem ryby by się przyzwyczaiły do braku napowietrzania ... nie słuchaj jednak antybąbliarzy ... jeśli chcesz je mieć to miej zawsze to lepsze natlenienie zbiornika
makok Opublikowano 5 Marca 2009 #4 Opublikowano 5 Marca 2009 anty=ja gwałcą mi zmysł estetyki ale co kto lubi... ryby muszą też rozumieć Twoje potrzeby czasem
karold Opublikowano 5 Marca 2009 #5 Opublikowano 5 Marca 2009 gwałcą mi zmysł estetyki No Makok, chyba "gwałt" już był, bo o Twoim zmyśle estetyki to już wiele na forum było
makok Opublikowano 5 Marca 2009 #6 Opublikowano 5 Marca 2009 gwałcą mi zmysł estetyki No Makok, chyba "gwałt" już był, bo o Twoim zmyśle estetyki to już wiele na forum było ale wkońcu jest poprawa...
Rekomendowane odpowiedzi