Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to mu chyba daruję ... Zobaczymy może nadrobi jak podrośnie.

Mam małego dołka bo się dowiedziałem w galerii że zamiast Hongi mam Greshakei, więc jestem troszkę ... Że ja nie wpadłem wcześniej na to, ah...

Opublikowano

W swoim akwa mam tez jednooka samice ps.saulosi ,uszkodzenie mechaniczne zaleczone.Rybka daje sobie rade, a mnie przy odlowie jest latwiej bo zachodze ja z prawej (slepej) strony .Nie daje sobie w kasze dmuchac nie spadla na sam dul w hierarchi.

pozdrawiam

Opublikowano

tak zapytam, a u kogo kupiles ryby w takim stanie... piszesz, ze u znanego hodowcy...

Opublikowano

U Marcina ( Malawian). Może zapakował resztę która mu została. Z 10 sztuk zamówionych 7 jest ok. Jedna jest strasznie słaba, chuda i ma napuchnięte oko, druga omawiana w tym wątku jest oślepiona na stałe (prawe oko) i po lewej stronie ma zaciemniony 1 pasek w połowie tułowia, trecia ma dość mocno stratowany ogon (daje sobie radę i myślę że odrośnie). Zapakowane były dobrze i na pewno w transporcie nie stało się to co opisałem. Troszkę jestem niezadowolony, no ale nie zareagowałem w porę bo miałem ważniejsze sprawy na głowie ...