Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiedzcie mi dobrzy przyjaciele czy to ze jak ja wloze reke do akwa tam sobie np filterka przesunac a te gowniarze po 4 cm mnie w nia gryza jak piranie to jest ok ??:)

pozytywny objaw negatywny ??

czy to na zasadzie ze chca sie przekonac i pozniej bedzie juz im to obojetne ??

Opublikowano

Hehe moje mnie tak gryzą, że w szoku wyciągając rękę się tyle wody rozlewa... jak nie zapomnę, że to "gryzonie" to biorę siatkę w drugą rękę i odganiam hehe. Najlepsze jak mój facet ostatnio machał palem nad powierchnią, a te skubańce aż wyskakiwały nad taflę :lol: hehe. Aż strach się bać :D

Opublikowano

Przepraszam czym machał :?: :twisted:

Jak swojego czasu miałem Pulpicana, to mnie tak gryzł przy pracach porządkowych, że miałem czerwone ślady na rękach. Według mnie to nic nadzwyczajnego, pchasz łapy w nieswoje sprawy :mrgreen:

Opublikowano

koteczek 555 rozpoczalas nowy etap swego zycia z przeczytanego postu wnioskuje ze machanie pala nad akwarium powoduje wzrost agresji u ryb nawet tych niby najspokojniejszych ( oczywiscie zartuje)

do tematu ja nic takiego nie zaobserwowalem jak wsadze reke do akwa ryb niemam.

Opublikowano

a wtedy już twoją rękę zawsze będą kojarzyły z pokarmem ;)

pamiętaj ile by nie były pyśki najedzone to zawsze zjedzą kolejną porcyjkę :)

Opublikowano

Mnie tez zra po rekach ale tylk jak wlkadam ja w poblize groty ktoregos z samcow, ale te skubance maja jakies zrogowaciale te swoje pyski i serio boli:)

Opublikowano
Przepraszam czym machał :?: :twisted:

Jak swojego czasu miałem Pulpicana, to mnie tak gryzł przy pracach porządkowych, że miałem czerwone ślady na rękach. Według mnie to nic nadzwyczajnego, pchasz łapy w nieswoje sprawy :mrgreen:

Palcem miało być :)