Daniel85 Opublikowano 30 Stycznia 2009 #1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 posiadam saulosi + rdzawe zakupilem kilka pokarmow ,jeseli mozecie powiedzcie jak czesto je podawac i w jakiej koleinosci 1 Tropical malawi 2 Tropical cichlid gran 3 Tropical vegatabin A 4 JBL novo rift 5 JBL novo grano vert mini 6 JBL grana 10 % krill 7 JBL spirulina 40% 8 Aquatic nature code color podobno to platki wybarwiajace 9 Aquatic nature tropical excel color 10 Artemia mrozona Jezeli czegos brakuje to moge dokupic ,wiem ze jest sporo diet dla saulosi ale nie moglem znalezc dla saulosi i rdzawych ;/
daniel_iron Opublikowano 30 Stycznia 2009 #2 Opublikowano 30 Stycznia 2009 temat był przerabiany miliard razy. Kupiłeś IMHO niepotrzebnie tyle zbędnych pokarmów zamiast nich mogłeś zainwestować w coś lepszego. Ale skoro już kupiłeś i nie chcesz wywalać no to po prostu pomieszaj je a w 1 dzień daj tylko mrożonkę.
koteczek555 Opublikowano 30 Stycznia 2009 #3 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ja zawsze karmię tym co mi w rękę wpadnie nie mam jakiegoś ustalonego jadłospisu
yaro Opublikowano 31 Stycznia 2009 #4 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ja zawsze karmię tym co mi w rękę wpadnie nie mam jakiegoś ustalonego jadłospisu no to uważaj na bloat
Daniel85 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor #5 Opublikowano 31 Stycznia 2009 temat był przerabiany miliard razy. Kupiłeś IMHO niepotrzebnie tyle zbędnych pokarmów zamiast nich mogłeś zainwestować w coś lepszego. Ale skoro już kupiłeś i nie chcesz wywalać no to po prostu pomieszaj je a w 1 dzień daj tylko mrożonkę. Jezeli moglem kupic cos lepszego to powiedz mi co ;/ Naprawde jesli chodzi o rdzawe to na tym forum nie jest tego "miliardy" a zaledwie kilka malutkich ochlapow.
sabotage Opublikowano 31 Stycznia 2009 #6 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Jezeli moglem kupic cos lepszego to powiedz mi co ;/ Np Hikari Excel + NF Do tego Sera Flora, Freshwater + mrozonki + makarony itp i gites. Od biedy mozesz zainwestowac w cos wybarwaijacego. I juz.
sabotage Opublikowano 31 Stycznia 2009 #8 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Oczywiscie czym wiecej pokarmow, tym lepiej. Wazne jest abys nie dublowal zarcia kupujac np: Tropical Malawi, Hikari Excel, Tropical 36%, SPiruline osi i do tego granuagreen bo to tak na prawde wszytsko to samo inaczej nazwane(no i moze rozne jakosciowo)
Rekomendowane odpowiedzi