Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posiadam saulosi + rdzawe zakupilem kilka pokarmow ,jeseli mozecie powiedzcie jak czesto je podawac i w jakiej koleinosci :D

1 Tropical malawi

2 Tropical cichlid gran

3 Tropical vegatabin A

4 JBL novo rift

5 JBL novo grano vert mini

6 JBL grana 10 % krill

7 JBL spirulina 40%

8 Aquatic nature code color podobno to platki wybarwiajace

9 Aquatic nature tropical excel color

10 Artemia mrozona

Jezeli czegos brakuje to moge dokupic ,wiem ze jest sporo diet dla saulosi ale nie moglem znalezc dla saulosi i rdzawych ;/

Opublikowano

temat był przerabiany miliard razy. Kupiłeś IMHO niepotrzebnie tyle zbędnych pokarmów zamiast nich mogłeś zainwestować w coś lepszego. Ale skoro już kupiłeś i nie chcesz wywalać no to po prostu pomieszaj je a w 1 dzień daj tylko mrożonkę.

Opublikowano
Ja zawsze karmię tym co mi w rękę wpadnie :lol: nie mam jakiegoś ustalonego jadłospisu

no to uważaj na bloat ;)

Opublikowano
temat był przerabiany miliard razy. Kupiłeś IMHO niepotrzebnie tyle zbędnych pokarmów zamiast nich mogłeś zainwestować w coś lepszego. Ale skoro już kupiłeś i nie chcesz wywalać no to po prostu pomieszaj je a w 1 dzień daj tylko mrożonkę.

Jezeli moglem kupic cos lepszego to powiedz mi co ;/

Naprawde jesli chodzi o rdzawe to na tym forum nie jest tego "miliardy" a zaledwie kilka malutkich ochlapow.

Opublikowano
Jezeli moglem kupic cos lepszego to powiedz mi co ;/

Np Hikari Excel + NF

Do tego Sera Flora, Freshwater + mrozonki + makarony itp i gites. Od biedy mozesz zainwestowac w cos wybarwaijacego. I juz.

Opublikowano

Oczywiscie czym wiecej pokarmow, tym lepiej. Wazne jest abys nie dublowal zarcia kupujac np: Tropical Malawi, Hikari Excel, Tropical 36%, SPiruline osi i do tego granuagreen bo to tak na prawde wszytsko to samo inaczej nazwane(no i moze rozne jakosciowo) :)