Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym polecić wszystkim sklep akwarystyczny Rybarium.pl. Siedziba firmy i sklep stacjonarny znajdują się w Łodzi na końcu ul. Gdańskiej (przy dojeździe do Piłsudskiego). Osobiście sam robię tam zakupy. Bardzo duży wybór akwa, filtrów, pokarmów, chemii i rybek (nie tylko Malawi) prawie wszystkich liczących się firm na rynku. Obsługa doskonale zna się na rzeczy i nie wciska badziewia na siłę. Zawsze służą fachową pomocą.

Oprócz tego skład budowlany, gdzie zakupiłem piasek, żwir i wapień (w sumie ponad 50 kilo). Za wszystko zapłaciłem 1/10 tego co zapłacił bym w sklepie. Taniej się moim zdaniem nie da. Nie ma problemu ze spacerkiem po składzie i wybraniu sobie odpowiedniej wielkości kamieni. Bardzo sympatyczny Pan właściciel. Skład mieści się na ul. Wydawniczej 15 (między CH Tulipan i Dużym Marketem budowlanym.

Uczciwie polecam te dwa punkty. Ceny naprawdę przystępne. W Rybarium.pl można także zamawiać prze internet. I przeważnie zawsze mają wszystko na stanie, więc nie trzeba czekać.

I na koniec zaznaczam, że jestem klientem, a nie właścicielem czy pracownikiem jednego ze sklepów. :D

Pozdrawiam,

Jakub

Opublikowano

I ja potwierdzam te wiadomości również jestem klientem oby dwóch punktów. Jeżeli chodzi o skład kamienia to jedyny mankament to to że nie w sezonie to znaczy zimą to ciężko ich zastać na tym składzie a ceny zgadza się mają w porządku.

• 3 lata później...
Opublikowano

Odświeżę trochę temat bo od 2009r trochę się zmieniło

sklep Rybarium jest teraz na ul. Batalionów Chłopskich 10 bl. 191 (z tyłu komendy)

Łupki i piasek kwarcowy kupiłem dzisiaj w MAK" Centrum Ogrodnicze

Skotniki,

ul. Zgierska 13

95-002 Smardzew wszystko po 1zł

• 2 miesiące temu...