Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Najbardziej debilny temat jaki pamietam na tym forum. Co to kur.. jest blog?

nie :lol::mrgreen:

to publiczny kącik terapeutyczny blog-like :P

a widzisz Panie... ja to tak debilnego nawet nie pamiętam, widać ponad rok na forum to jednak trochę za mało :roll: :lol:

Opublikowano
Najbardziej debilny temat jaki pamietam na tym forum. Co to kur.. jest blog?

czy pytanie o stelaż aluminiowy jest debilne?? daj mi przykład niedebilnego pytania o stelaż aluminiowy.ja zadałem pytanie i wrzuciłem linka ze zdjęciami owego nieszczęsnego stelarza jeżeli uwarzasz że to co zrobiłem jest debilne to pokaz jak to trzeba zrobić żeby było niedebilne wrrrr

Opublikowano

hepatus:

1. Czytanie ze zrozumnieniem

2. Odpowiadaj na pytania.. zadałem CI ich kilka i nie dostałem odpowiedzi na żadne

3. Nie pisz posta pod postem. Jest to nie zgodne z netykietą i regulaminem

4. Nie pisz kilka razy tego samego. Ile razy mamy Ci tłumaczyć, że problem nie w tym, że zadałeś pytanie o stelaż bo na to pytanie dostałeś kilkanaście odpowiedzi SENSOWNYCH. Tylko na tym, że nie czytasz co sie do Ciebie piszę, obrażasz ludzi i nie przyjmujesz jakichkolwiek argumentów.

czester: zamykaj bo szkoda czasu.....

Opublikowano

Nie no panowie to jakaś masakra rano loguje sie na pocztę a tam 30 wiadomości :evil: i to na tak bezsensowny temat że szkoda nawet pisać.

Czester zamykaj ten temat to juz naprawde nie ma sensu, ten temat się ju zwyczerpał przejdzmy do czegoś naprawdę treściwszego proszę :!: :!: :!: :!: :!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.