Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

parę dni temu złożyłem "próbne" zamówienie tutaj

http://www.shopsolution.nl/shop/home.as ... ktonature5

jak na razie kasa z karty zeszła faktycznie bez dodatkowych kosztów wysyłki - tylko cena modułu, zobaczymy czy w zamian otrzymam przesyłkę :) ceny sprecjalnie konkurencyjne nie są :( , ale nie ma kosztów przesyłki i można sobie zamawiać po jednym elemencie (większość cen przekracza 75 EURO), tak żeby mniej bolało :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

właśnie, że nic ciekawego się nie dzieje, jeszcze nic nie przyszło :(, ale nie wpadam w panikę, zamówienie złożyłem 25 lutego wieczorem, więc praktycznie 26-go, zatem minęło 12 dni roboczych, dam im jeszcze parę dni, a potem wyśle maila z pogróżkami :D

18.03 - pierwszy mail - i cisza ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzisiaj otrzymałem paczkę z zamówionym modułem :D , trwało to miesiąc, ale przysłali i nie pobrali żadnych opłat za przesyłkę tak jak piszą na swojej stronie :) sądzę więc, że firmę można uznać za solidną

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z niecierpliwoscia oczekuje 1 "namacalnych" rezultatow...:) kiedy nastepne zamowienia...? masz juz gotowa koncepcje jak ulozyc puzzle z BTN modulow...? Juz kilka razy podchodzilem do tego i ...wymiekalem....nie za latwa sprawa ...

znalazlem jeszcze jeden sklep na http://www.akvarielagunen.se/ tez dobre ceny maja...

Opublikowano

na rezultaty jeszcze trochę będzie trzeba poczekać :( , kolejne zamówienie poszło, koncepcje układanki już mam i zgodnie z nią potrzebuję 8 modułów : A, C, E, H, L, M, N, U /akwa 200x70x60/ więc mnie trochę pociągnie finansowo /642 E/ :mrgreen: , tempo realizacji wyklaruje się z końcem kwietnia, albo ulegnie znacznemu przyspieszeniu albo cała zabawa potrwa dużo dłużej niż bym chciał, jednak powoli zmierzam do celu

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kolejne moduły H, L, U szczęśliwie dotarły z dalekiej Holandii; jestem w połowie drogi jeśli chodzi o moduły, więc teraz pójdzie z górki :); od zamówienia do realizacji 3-4 tygodnie, zatem do końca czerwca powinienem skompletować 8 wybranych przez siebie.

Opublikowano

to swietnie ...ostatnio odwiedzilem kilka sklepow ... w kilku leza moduly do wziecia od zaraz .Ceny podobne jak podawalem ...dzisiaj rozmawialem z firma spedycyna ...chyba zdecyduje sie na zmiane i sciagniecie z Polski akwarium 2 m podoba mi sie zestaw Modern Diversa ...i dopiero wredy zaczne kompletowanie modulow...

Z niecierpliwoscia oczekuje na 1 zdjecia twojej akwy z nowymi modulami ...powodzenia..