Pan Pyszczak Opublikowano 3 Stycznia 2009 #1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam! Na prosbe osoby niezalogowanej na forum wklejam obsade : ______________ "red red demasoni afry afry red top likoma crabro yellow saulosi mphanga auratus majghano, red fin ulises johani mam po 2 , 3 szt z gatunku" _______________ Wszystko to tylko w 240 l. Duzo za duzo, co najbardziej koliduje ze soba?
harisimi Opublikowano 4 Stycznia 2009 #2 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Hmm do takiego zbiornika na pewno nie pasują crabro nie wiem co to red fin ulises. Teraz osoba powinna zdeklarować się jakie ryby chce zostawić mięsożerne i czy roślinożerne wtedy można by wskazać jakąś sensowną obsadę. Najbardziej poza crabro nie pasują do 240-ki red red-y. Pozostałe ryby raczej sie nadają ale w obsadzie 2-3 gatunkowej. Właściciel musi sie zdeklarować czego najbardziej nie chciałby oddawać.
mati21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 #3 Opublikowano 4 Stycznia 2009 No to ja jeszcze dodam auratusa ktory tez razi mocno w oczy.
mutra Opublikowano 4 Stycznia 2009 #4 Opublikowano 4 Stycznia 2009 red-redy, crabro, johanii na pewno nie. demasony z yelow też nie. jakbym układał dla siebie to zostawiłbym ceruleusa z maingano. Auratus IMO od biedy ujdzie
Rekomendowane odpowiedzi