Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprężenia to naprężenia obojętnie czym spowodowane tylko czy to nie czysta teoria i dmuchanie na lód.

Opublikowano

Mam tło przyklejone do szyby i nic się nie dzieje. Ale dociążone też jest. Zastanawiam się, jak chcecie wsadzić tło nie wsadzając je pod poprzeczkę?

To jest przecież logiczne, że tło musi być pod nią wciśnięte, a dodatkowo wszystko można wzmocnić klejąc tło do szyby.

Opublikowano
Mam tło przyklejone do szyby i nic się nie dzieje. Ale dociążone też jest. Zastanawiam się, jak chcecie wsadzić tło nie wsadzając je pod poprzeczkę?

To jest przecież logiczne, że tło musi być pod nią wciśnięte, a dodatkowo wszystko można wzmocnić klejąc tło do szyby.

Zgadzam się w 100%, jak już napisałem samo wciśnięcie tła pod belkę może ją wyrwać a przyklejenie daje pewność że nic się nie stanie

Opublikowano

zawsze można domontować do tła jakieś kamienie albo większe łupki do dolnej części tła, ja mam swoje tło włożone i dociśniete kamieniami bez klejenia i wiecie co nie róbcie tego wprawdzie nic wielkiego się nie stało ale tło poszło troszke do przodu więc następnym razem na bank zastosuje sylikon