kunta Opublikowano 12 Grudnia 2008 #1 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam, Przygotowań do startu akwa część kolejna. Tym razem pytanie o jedzonko. Mam zamiar trzymać Yellowki i Saulosi (ewentualnie może jeszcze rdzawe) Do tej pory nabyłem: Hikari Tropical Wafers Hikari Cichlid Staple Hikari Cichlid Gold Hikari Cichlid Excel O.S.I. Malawi Spirulina Flake Mix Czy jeszcze coś dodać czy zostawić to co jest plus dodatki "ze stołu" (szpinaki i inne cuda) ?
yaro Opublikowano 13 Grudnia 2008 #2 Opublikowano 13 Grudnia 2008 widzę że wywaliłeś troszkę kasy na pokarmy ale pokarmy spoko górna póła oprócz tego co piszesz małym podawaj artemię, a gdy wyrosna troszkę aby podać kryl. ja jeszcze szatkuję swoim krewetki
makok Opublikowano 13 Grudnia 2008 #3 Opublikowano 13 Grudnia 2008 jak już jedziesz top-end to możesz wybrać coś z moich: dainichi primary krill dainichi color fx sera discus color blue (ten szczególnie prędko wybarwia niebieski) ... bo hikari mam podobne a reszta to rózne płatkowe uzupełniacze
Rekomendowane odpowiedzi