majkband Opublikowano 11 Grudnia 2008 #1 Opublikowano 11 Grudnia 2008 TOPIK ZOSTAWIAM WARUNKOWO Z POWODU AWARII GALERII Jak Galeria ruszy Topik idze w kosmos MarS Witam wszystkich. poproszę o pomoc w zidentyfikowaniu gatunków moich pysi bo kompletnie nie wiem. wiem tylko ze mam yellowka i maingano. nie znam tez płci tych pysi i jak kupowałem to sprzedawca tez nie wiedział. a te maingano co mam to chyba samce bo sie ciągle tłuką. poproszę o pomoc!
sision Opublikowano 11 Grudnia 2008 #2 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Na zdjęciach widać: Maingano Caeruleus Estherae (możliwe, że Red Red lub Red Blue) Venustus Afra lub Pulpican Ciekawe, jaki masz zbiornik.... musi być bardzo duży, skoro takie gatunki i tyle ich
mars Opublikowano 11 Grudnia 2008 #3 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Dywagacje na temat obsady zostały wydzielone tu: viewtopic.php?f=15&t=4364 wiec prosze tam o niej dyskutować - ten topic i tak wyleci bo jest warunkowo.
freelanc3r Opublikowano 12 Grudnia 2008 #4 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Afra lub Pulpican IMO na 1 fotce widac Afre na 3 fotce jest Pulpican
Rekomendowane odpowiedzi