leeri Opublikowano 11 Października 2006 #1 Opublikowano 11 Października 2006 MateuszT - gratuluje swietnego artykuly w 'Magazynie akwarium' Tak trzymaj - 'lekko pioro w dloni' Powodzenia na 'dziennikarskiej niwie' i tak jak rozmawialismy we Wrocku - promuj malawijskie pyszczaki w prasie gdzie sie da. Cytuj
MateuszT Opublikowano 12 Października 2006 #2 Opublikowano 12 Października 2006 Dziękuję bardzo . Miejmy nadzieję, że to dopiero początek , no i że jeszcze kilku klubowiczów spróbuje, bo niedużym kosztem można dotrzeć do sporej ilości czytelników-akwarystów. Cytuj
Dafra Opublikowano 13 Października 2006 #3 Opublikowano 13 Października 2006 Miło przeczytać prace kolegów z forum w czasopismach. Gratulacje! Cytuj
ziemniak Opublikowano 13 Października 2006 #4 Opublikowano 13 Października 2006 ...a tym bardziej jeśli kolega jest członkiem Klubu Malawi Cytuj
limar Opublikowano 15 Października 2006 #5 Opublikowano 15 Października 2006 Mateusz :!:. Duże brawa i gratujacje . Z ogromną przjemnością przeczytałem zamieszczony na łamach " Magazynu Akwarium" Twój bardzo ciekawy artykół :roll: . Tak 3-mać :!: :!: :!: . Czekamy na następne . Cytuj
Bartus_M Opublikowano 15 Października 2006 #6 Opublikowano 15 Października 2006 Również najszczersze gratulacje, oby tak dalej Cytuj
MateuszT Opublikowano 15 Października 2006 #7 Opublikowano 15 Października 2006 Dzięki bardzo Następne, miejmy nadzieję, już niedługo 8) Cytuj
harisimi Opublikowano 20 Października 2006 #8 Opublikowano 20 Października 2006 Również dołączam do Gratulacji ... dopiero teraz gdyż dopiero teraz go przeczytałem. Jedyne co mnie zastanawia to zdjęcia ... Twój samczyk dominant w necie wygląda o niebo lepiej, w gazecie nie oddano całego piękna tej rybki. Oczywiście tylko w niewielkim stopniu zmienia to ogólnie dobre wrażenie które odniosłem czytając artikl. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi