corten Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor #11 Opublikowano 10 Grudnia 2008 wczoraj zauważyłem, że prześladowca (taki jak w nagłówku forum KM) dalej swoją ofiarę prześladuje, mało tego, zabrał się za inne ryby. Chyba za rewir obrał całe akwa. Jak pobicia będą notoryczne - awanturnik pójdzie w odstawkę i zostanie odłowiony. Myślicie, że to dobry pomysł?
yaro Opublikowano 10 Grudnia 2008 #12 Opublikowano 10 Grudnia 2008 może i jedyny :/ czasami niestetety zamiast pobitych trzeba wyławiać te bijące.
corten Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor #13 Opublikowano 11 Stycznia 2009 właśnie dokonałem eutanazji pobitej..od 2 tygodni siedziała za tłem, dziś wypłynęła po podmianie wody..żałosny widok, bez kolorów, resztki płetw. pokładała się na dno podczas gdy reszta pływa wesoło.. nie podejrzewałem, że będzie mi z tym tak źle.. była ze mną od początku akwa.. zastanawiam się czy dobrze zrobiłem .. a możę by jeszcze wydobrzała.. no i mam doła...
mutra Opublikowano 12 Stycznia 2009 #14 Opublikowano 12 Stycznia 2009 lepiej troche za wcześnie niż za późno, IMO dobrze zrobiłeś
Rekomendowane odpowiedzi