Skocz do zawartości

Pierwsze malawi - prośba o opinię.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brawo :!: mało jest takich ludzi... zazwyczaj wymodzą jakieś niestworzone rzeczy, a potem pytają się gdy coś się stanie.

Ja bym dodał jeszcze ze dwa takie większe kamienie (jak masz możliwość). Pyśki będą wtedy bardziej zadowolone... sam wiesz, że lubią pływać między skałami. Wystrój jest naprawde super... tylko ja bym dał troche więcej kamieni (w górę) ;)

Opublikowano

O większych kamieniach już myślałem. Musze pokombinować i wtedy puszczę fotkę.

Co do oświetlenia to widziałem wcześniej tę stronę. Moje typy to:

- Hagen Marine Glo

lub

- Hagen Power Glo

Co o tym sądzicie.

Opublikowano

Co do oświetlenia to widziałem wcześniej tę stronę. Moje typy to:

- Hagen Marine Glo

lub

- Hagen Power Glo

Co o tym sądzicie.

Power lepszejsze, Marine dla mnei za niebieskie, przeklamania w barwach i.. za niebiesko :?

O większych kamieniach już myślałem.

Jak dla mnei jest dobrze masz ladne tlo z lupkow, kamloty tez sa lupkami to ma swoj klimat jak beda duze glazy to bedzie wygladac jak jaskinia w gorach a nie jezioro, cos takiego(dla mnei ideal-chodzi o niezbyt duza ilosc kamlotow)ma przezda..

Opublikowano
...Proszę o opinię co do wystroju. Co trzeba zmienić? ...

Moim zdaniem - NIC :D

Wystrój świetny, zresztą Twoja praca już została doceniona powyżej !!!

Bardziej mroczne oświetlenie, może dodać mu jedynie ... smaczku :wink:

Gratulacje!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Kolege

Bardzo ładne akwa - tak trzymaj. Jak na pierwsze malawi to naprawde jest zrobione bardzo starannie.

Nie bede Tobie mowił co masz poprawic bo z czasem sam do tego dojdzesz.

Najwazniejsze zeby ryby w akwa czuly sie dobrze, no i zeby podobało sie włascicielowi.

Pozdrawiam

G_Z 8) 8)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wszystko w tym temacje zostało chyba już powiedziane. Mnie nie pozostaje nic innego jak pogratulować Ci dobrej roboty :) Musze Ci brachu przyznać ze masz gust :D

Jestem w trakcje stawiania swojego Malawi i po obejżeniu fotek zacząłem głeboko sie zastanawiać nad podobnym wystrojem jakie jest u Ciebie.

Jak dla mnie BOMBA!!