Patrykolo14 Opublikowano 6 Listopada 2008 #1 Opublikowano 6 Listopada 2008 Chciałem się poradzić,co wybrać na dekoracje do akwarium z jasnym tłem(jak piaskowiec) skałki piaskowca czy serpentynit,piasek najprawdopodobniej zostanie kwarcowy,rybki to maingano
mutra Opublikowano 6 Listopada 2008 #2 Opublikowano 6 Listopada 2008 ja bym wziął serpentynit, wybieraj jaśniejszy z białymi żyłkami
mars Opublikowano 6 Listopada 2008 #3 Opublikowano 6 Listopada 2008 a wybierz to co Tobie się bardziej podoba, to Twoje akwa i to Tobie się musie podobac nie nam a ponieważ obie skały do Malawi się nadją musi zdecydować tylko i wyłacznie Twój gust
yaro Opublikowano 6 Listopada 2008 #4 Opublikowano 6 Listopada 2008 najlepiej to zobaczyć u kogoś i ocenić, żadna z tych skał po włożeniu do akwarium i obrośnięciu glonami nie wyglądają tak samo jak świeże.
freelanc3r Opublikowano 8 Listopada 2008 #5 Opublikowano 8 Listopada 2008 pamietaj jedno ciemne skaly wygladaja lepiej jak je porosnie glon jasne skaly wygladaja srednio apetycznie
yaro Opublikowano 9 Listopada 2008 #6 Opublikowano 9 Listopada 2008 nie wiem jakie skały jasne widziałeś które porosły glonem i wyglądają średnio apetycznie. chociaż pewnie to wszystko kwestia gustu ale moje jasnozółte piaskowce mają kolor, bardzo ciemnozielony, i jakoś tego nie odbieram za mało apetyczne.
Rekomendowane odpowiedzi