Mati1271 Opublikowano 2 Listopada 2008 #1 Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam!!!!!!!!!!!! Może ma ktoś z was dobry pokarm mrożony który można samemu przygotować .( nie chodzi mi o robaki) tylko o coś z własnej lodówki.( w książce mam podane np. z krewetki lub filet z z ryby będą dobrym pokarmem) ale teraz chodzi mi o jakiś dobry przepis.Mam yellow i maingano.Pozdrawiam
Mati1271 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor #3 Opublikowano 3 Listopada 2008 Chodziło mi o pokarm z domowej półki.są przecież różne pokarm
mutra Opublikowano 3 Listopada 2008 #4 Opublikowano 3 Listopada 2008 Shrimp mix jest koronnym przykładem domowego żarcia dla pyszczaków. Poza tym możesz dawać praktycznie wszystkie roślinne rzeczy jakie znajdziesz w lodówce. Moje yelowy były szczególnie "cięte" na blanszowany mniszek lekarski a auratusy na banany, poza tym wszystkie wciągają makaron i shrimp mixa. Generalnie mam wrażenie że zjadłyby nawet papier gdybym go zmieszał z krewetkami tu masz szerzej o domowym jedzeniu dla ryb http://www.akk.pl/
Rekomendowane odpowiedzi