Skocz do zawartości

Filtr Wewnętrzny do akwarium 140x35x50...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z Weipro to TC 1500 w sam raz lub TC 1200 bo jest zdecydowanie mniejszy tz 25% krótszy a młóci podobnie

z lepszejszych to Hagen Power Head 802 zwanu gdzieniegdze Aqua Cliner 70

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Jak będe brał weipro to 1500, bo 1200 jeszcze nie widziałem :D . A mi w szczególności zależy na tym aby był dość mały i łatwo się dał ukryć, oraz to, żeby był łatwy w obsłudze(czyszczenie itp)... Jeśli patrząc na to, to co polecacie??

Opublikowano
. Jak będe brał weipro to 1500, bo 1200 jeszcze nie widziałem

1200 tez nie widziałem :wink: o TC 1000 mi chodziło a napisałęm jego przepływ wracając do tematu to TC 1000 jest o jeden modół krótszy czyli o jaieś 25% natomiast co do przepływy to 1000 ma 1200 l/h a 1500 ma 1400 l/h więc róznica jakas kosmiczna nie jest w przepływie a w wielkości owszem.

. A mi w szczególności zależy na tym aby był dość mały i łatwo się dał ukryć, oraz to, żeby był łatwy w obsłudze(czyszczenie itp)... Jeśli patrząc na to, to co polecacie??

to tu wymieniony powyżej PH 802 byłby lepszy zwłaszzca jak dokupisz do niego oryginalna przystawke filtrującą [bo PH802 to własciwie głowica a nie filtr] z tym że w oryginalnej przystwace nie polecam stosowanie oryginalnych wkładów.