Krzys084 Opublikowano 18 Października 2008 #1 Opublikowano 18 Października 2008 witam, poszperałem trochę w googlach, na kilku zagranicznych serwerach, oczywiscie w galerii Klubu i niestety na zdjeciach sa prawie wylacznie samce. Przymierzam się do zakupu tych ryb, niemniej trudno decydowac sie na jakis gatunek tylko na podstawie ubarwienia jednej plci, samca, których powinno byc w danej grupie duzo mniej. Prosilbym wiec szanownych Grupowiczów o podeslanie kilku zdjec (lub umieszczenie w galerii Klubu) rowniez samiczek, gdyz wszedzie jest napisane, iz nie sa one tak pomaranczowe jak samce, ale jednak ze jakies tam kolory procz szarosci maja. Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam Krzysiek
harisimi Opublikowano 18 Października 2008 #2 Opublikowano 18 Października 2008 wejdź na gale i wpisz harisimi tam jest wstawiona przeze mnie daktari z rozbieganym wzrokiem ale kolory widać doskonale, podobnie jak na focie z elongatusem
Krzys084 Opublikowano 18 Października 2008 Autor #3 Opublikowano 18 Października 2008 dzięki bardzo za pomoc, widziałem to zdjęcie "pijaczki" :-) drugie potwierdziło kolor. Teraz już wiem dużo więcej. pozdrawiam serdecznie Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi