Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fotki Wkrótce, zycie sie rozwija nader skutecznie. Muszę zredukować Nimbochromisy do 2+3. Mysle nawet, ze je odłowię na jakiś czas. Chyba nie przesadzę, jak powiem, że nauczyły się polować w grupie, zwłaszcza samice. Mam przez to trochę kłopotu :)

No i mam do oddania piękne 4 sztuki F1 2+2 lub 3+1 (TanMal).

Opublikowano
Chyba nie przesadzę, jak powiem, że nauczyły się polować w grupie, zwłaszcza samice.

ech... I to się nazywa westchnienie biologa :) W takim akwarium można ryby obserwować...

Opublikowano

Wiszą kilkanaście cm od szczeliny miedzy kamieniami na małej wysokości skierowane w górę. Potrafią obstawić tak dwa duże kamole. Pewnie to co powiedziałem to nadużycie, ale wyglądają rewelacyjnie. Brakuje jeszcze tylko naganiacza, który wpłynąłby miedzy skały.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Mają miejsce to i zachowanie naturalne. Twoje akwarium to majstersztyk jak dla mnie i z niecierpliwością wyczekuję kolejnych zdjęć. Facebook z resztą też więc proszę Cię nie każ nam tyle czekać!!!!!!!

Opublikowano

Ja jako niepoprawny rybiarz, czekam na ich wybarwienia, tarła,walki ... utrwalone na Twoich fotkach. Jeśli w prehistorycznych czasach zginałeś mi kolana to myślę, że przy Twoim obecnym szkle i postępie technologicznym nogi mogą sie zgiac i już się nie wyprostować ☺