Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NAT_4268.jpg

Już nie mogę na to patrzeć :)

Poszło ponad 500 litrów piachu z Wisły. Płukałem 4 dni łopatą w 90 litrowych kastrach :) Dezynfekowałem zwykłym ACE.

• Dziękuję 8
Opublikowano

poniżej przegroda do panelu filtracyjnego z grzałkami (2x300W) i z zamontowaną pompą (Eheim 300) do absorbera.

Absorber to używany Eheim 2215 (złoże ma pojemność 4 litry) - więcej zdjęć wkrótce

NAT_4261.jpg

Opublikowano

Ale co poprzestawiane, tylko troszeczkę :) Lewa strona poprawiona, kamień miał inkrustację (niech geolog mnie poprawi), jakoś mi to nie leżało.

Na składzie zabrakło mi troszkę kamieni, tych wymyślonych, które mam w głowie :)

Musze ogarnąć się fotograficznie, ale już widzę, że będzie bardzo ciężko oddać głębię zbiornika. Na razie pykam zdjęcia z automatu i wrzucam prewki z jpgów prosto z puszki.

NAT_4294.jpg

• Dziękuję 2
Opublikowano
Musze ogarnąć się fotograficznie, ale już widzę, że będzie bardzo ciężko oddać głębię zbiornika. Na razie pykam zdjęcia z automatu i wrzucam prewki z jpgów prosto z puszki.

Jest naprawdę OK , a głębia jest w zupełności oddana i trza być breszczatym na jedno oko by jej nie widzieć ;-)

Opublikowano

Cudeńko ... jak będziesz miał ryby a ja będę miał skompletowany sprzęt to przyjadę do ciebie ponurkować ... na wycieczkę do Malawi na razie się nie zanosi a u ciebie będę miał niezły symulator ;):lol::mrgreen: