pastel Opublikowano 3 Października 2008 #1 Opublikowano 3 Października 2008 http://allegro.pl/item450704792_malawi_copadichromis_borley_red_top_kadango.html#photo Czy ta rybka da rade w 300L z redziami, demasoni, saulosi, rdzawe?
danielj Opublikowano 3 Października 2008 #2 Opublikowano 3 Października 2008 Ta "rybcia" dorasta do ok 20-25 cm , więc ja bym sobie darował Poza tym , dorosły , wybarwiony samiec , jednym uderzeniem zabija Demasoni:( Widziałem , jak raz pacnął 15cm. samca Jacobfreibergi , który szybko przeniósł się do krainy wiecznej spiruliny. I jeszcze tak OT, mianowicie gdzie ona ma Red Top :?:
pastel Opublikowano 3 Października 2008 Autor #3 Opublikowano 3 Października 2008 Czerwonego grzebienia nie widać, też się zastanawiałem, ale to chyba bląd w nazwie, bo nie spotkałem się z borylei red top. Dzięki za odpowiedź.
yaro Opublikowano 3 Października 2008 #4 Opublikowano 3 Października 2008 Czy ta rybka da rade w 300L z redziami, demasoni, saulosi, rdzawe? a ja mam pytanie czy te które wymeniłeś dadzą radę w 300l ?
pastel Opublikowano 3 Października 2008 Autor #5 Opublikowano 3 Października 2008 No 3 gat max, trochę przesadziłem, ale rybki jeszcze młode. Redukcja na pewno będzie.
yaro Opublikowano 3 Października 2008 #6 Opublikowano 3 Października 2008 tak jak napisałes wcześniej - redukcję. Ale nie czekając aż zaczną podrastać i się zabijać tylko już teraz znajść dla redów i demasonów nowy dom. A do pozostałych poszalał bym i dał maingano.
pastel Opublikowano 3 Października 2008 Autor #7 Opublikowano 3 Października 2008 Co ty gadasz? Redy i demasoni to najlepsze rozwiązanie!
sabotage Opublikowano 3 Października 2008 #8 Opublikowano 3 Października 2008 Co ty gadasz? Redy i demasoni to najlepsze rozwiązanie! Wzglednie najlepsze, aczkolwiek jako dwu (nie cztero) gatukowe bardzo dobre. Tylko IMO Redy troszke za duze na 120cm, ale tylko estetycznie..
pastel Opublikowano 3 Października 2008 Autor #9 Opublikowano 3 Października 2008 Dają radę: redy 1 + 3, demony: 3 (ale kto jest kim to nie wiem). Co do reszty co cały czas myślę...
yaro Opublikowano 3 Października 2008 #10 Opublikowano 3 Października 2008 Dają radę: redy 1 + 3, demony: 3 (ale kto jest kim to nie wiem). Co do reszty co cały czas myślę... daja radę - dziś. poczekajmy troszkę czasu to zobaczysz jak sie będzie działo w 4 gatunkowym akwarium 300l.
Rekomendowane odpowiedzi