Jak podłączyć ten statecznik???
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez AGAT · Opublikowano
Dzięki Andrzeju za poprawki - nazewnictwo skopiowane z tytułów opisu w necie/na forum Jak tylko zbliżę się do akwarium rybcie zaczynają szaleć - ciężko im zrobić fotę Hydroponikę uruchomię w czwartek Obiecane fotki: -
Przez Andrzej Głuszyca · Opublikowano
@AGAT Masz prawo nie wiedzieć dlatego sprostuję nazewnictwo : Obecnie od kilku lat : Chindongo Saulosi. Ten błąd się powiela cały czas. Pierwsza litera to "i "a nie " L " czyli : iodotropheus. Specjalnie napisałem z małej litery aby nie było wątpliwości. -
Przez Tomasz78 · Opublikowano
Ja bym go dorzucił do załogi. Dodałbym też samice do tych aulonocar. -
Przez darianus · Opublikowano
Super! Czekam na fotki. Przy tej ilości ryb zadbaj o dobrą filtrację. Deklarowana wydajność kubełków to w większości przypadków ściema. -
Przez AGAT · Opublikowano
Obsada dotarła. Zakupy zrobione u Pana Jacka z Żor https://pielegniceafrykanskie.pl/ - rybki dotarły z samego rana na drugi dzień po wysyłce w bardzo dobrej kondycji - wszystkie żyją i mają się dobrze razem z 5 gratisowymi :), serdecznie pozdrawiam. Obsada to : Mbuna (po 8 sztuk): Chindongo Saulosi Pseudotropheus socolofi Pseudotropheus acei Maylandia estherae Iodotropheus sprengerae Labidochromis caeruleus Non-Mbuna: Otopharynx Black Orange Dorsal x5 oraz 6 samców różnych odmian Aulonocar Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje to chętnie wezmę pod uwagę - chyba brakuje jeszcze bardziej niebieskich ryb, może np. Pseudotropheus cyaneorhabdos Dodatkowo rozpocząłem budowę hydroponiki ze spienionego pcv 100/30/30 cm - wejdą tam 3 skrzydłokwiaty i 3 trzykrotki, keramzyt oraz zasilanie z powrotu kubełka, za 3/4 będę już montował. Zdjęcia wrzucę trochę później - na razie nic ładnego mi nie wychodzi -
Przez ziemniak · Opublikowano
Te zatrzaski wytrzymały u mnie kilka lat. Jedynie trzeba trochę więcej przestrzeni aby je odpiąć/zapiąć. Do tego bardzo mały pobór prądu. 🍻 -
Przez ziemniak · Opublikowano
Ładnie zaczyna nabierać niebiesko-fioletowego koloru 🍻 -
Przez Andrzej Głuszyca · Opublikowano
"Rdzawy' zawsze gościł w moim akwa. Mało doceniana ryba. Samce z wyraźnie fioletowymi bokami są przepiękne. Samice trochę mniej atrakcyjne ale ich kolor sam w sobie też czyni akwa bardziej atrakcyjne. Fajnie pokazałaś swojego samca. -
Przez gregotsw · Opublikowano
Lodotropheus Sprengerae, Pyszczak Rdzawy -
Przez Radzik · Opublikowano
Mam i tak samo jestem zadowolony/polecam !!! Cichy mega !! mam jeszce tego sunsun 3000 to on jest bardzo głośny nawet jak jest w szafce natomiast aquael stoi koło akwa i jest niesłyszalny Pozdrawiam
-
-
Tematy
-
Grafiki
Rekomendowane odpowiedzi