PREFILTR NARUROWY DO KUBEŁKA - PYTANIA.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez Andrzej Głuszyca · Opublikowano
Tak. Też jest spirulina w formie tabletek przyklejanych do szyby. Bardzo fajna sprawa jak chcesz mieć wszystkie ryby podczas karmienia w jednym miejscu gotowe do pozowania do zdjęć. Lepsza jest sypana bo jest wtedy dostępna dla wszystkich ryb ale warto podawać też w tabletkach dla naszej frajdy. -
Przez nsp · Opublikowano
Jeżeli dobrze pamiętam, to kiedyś w tym temacie pytałem się o tabletki i chyba jeden z forumowych kolegów jakieś polecał. https://forum.klub-malawi.pl/topic/24846-urozmaicenie-w-karmieniu-saulosi/#comments Dodam tylko, że nigdy nie zakupiłem tych tabletek, bo zawsze podczas zamawiania jedzenia zapominałem, albo nie były dostępne u sprzedawcy Allegro, gdzie kupowałem podstawową „paszę” -
Przez 11jacek · Opublikowano
Prowadnice nie dochodzą do końca, jest jeszcze około 3cm wolnego miejsca między końcem prowadnic a plecami więc płyta 2cm spokojnie tam się zmieści. Wydaje mi się że lepiej będzie dać 3 formatki i zamontować je tak aby podpierały blat, dodatkowo szafka ma cokolik z każdej strony, również z tyłu mniejszych wymiarów niż ta część, która jest nad cokolikiem, więc z tyłu jak dam plecy z płyty meblowej będę mógł podeprzeć jeszcze czymś do podłogi. -
Przez PanDarek · Opublikowano
Sposób na odłów przy pomocy tabletki naklejanej na szybę Powyżej wklejam link do shorta z jednego z kanałów na YouTube. Sposób, sposobem, ale ciekawią mnie te tabletki. To spirulina? Macie jakieś doświadczenia z tym pokarmem, polecacie? Jeśli, to jakiej marki/ producenta? Widzę trochę filmików w sieci jak Pysie skubią talkie tabletki przyklejane do szyby. poproszę szanowne grono o opinię lub odesłanie mnie do tematu jeśli był na forum. Pozdrawiam Darek. -
Przez TomekT · Opublikowano
Najlepiej byłoby przyciąć 2 cm na głębokości zarówno te dwa boki środkowe, jak i półki, zamówić formatkę z płyty na wymiar wnęki całych pleców i całość ze sobą skręcić - ale nie widzę, czy prowadnice szuflad nie dochodzą do samego końca. Albo trzy formatki, każda o wymiarze części, na którą podzielona jest szafka - i skręcić je niezależnie od siebie, na nieco różnych głębokościach. Półki z tego co widzę nie są skręcane z bokami, tylko wkładane? -
Przez Pikczer · Opublikowano
Fajna drużyna, wrzuć fotę jak przyjadą:) -
Przez yaro · Opublikowano
Jak wzmocnisz szafkę plecami to spokojnie da radę. U mnie stała kiedyś 240 na czymś takim. No i daj akwarium na całą długość, nie żałuj sobie. -
Przez 11jacek · Opublikowano
Blat ma wymiary 125x55cm. Nowe akwarium planuję mniejsze dno 100x40 wysokość 45cm, czyli 180l. 10cm od tyłu akwarium chciał bym żeby zajmował filtr panelowy, coś podobnego do sumpa. Plecy są z jakiejś badziewnej płyty którą połamać można w rękach. Ale raczej nie było problemu na tyle wstawić płyty meblowe 2cm szerokości, które podpierały by blat. Dwie pionowe płyty które dzielą szafkę na 3 części widać je na zdjęciach, nie opierały się na podłodze, ale podsunąłem na środku drewniane klocki pod szafkę, teraz te pionowe płyty opierają się o te klocki, co w sumie daje tyle że na środku szafka też oparta jest na podłodze. https://drive.google.com/file/d/1SCCeeM-dhe-Gt_YfnCu2OR2UlYl6a0rq/view?usp=sharing -
Przez Vrzechu · Opublikowano
Tak jak napisał @TomekT, podeślij zdjęcia i wymiary szafki i będziemy oceniać No i podstawa to informacja o ile większe akwarium planujesz na niej postawić
-
Tematy
-
Grafiki
Rekomendowane odpowiedzi