Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ustawienie ma sie tobie podobac,a nie rybom.one sobie same zajma rewiry,a akwa ma byc przyjemne dla oka.. ja mam ustawione kamule nastepujaco : jeden wielki po prawej ,wielki po lewej i jakies male po srodku..tlo z CR 65...

poukladaj i podejmij decyzje czy sie podoba :D

Opublikowano

Poukładałam i uznałam że jutro jadę po więcej kamieni:) Tło mam niestety tylko czarną folię naklejoną na tylną szybę. Jakąś grotkę zbudowałam z tego co mam, ale mało to dla mnie:) A szkoda bo tak to bym sobie już dziś zalała i by dojrzewało

Opublikowano

heh, wrzucanie fotemk to nic trudnego, najpierw wypadaloby wrzucic na jakis serwer, np:

www.imageshack.us

fotosik.pl

itp:P

a potem link, ktory "wyskoczy" po wrzuceniu fotki umiescic miedzy [img_][/img_] z tym ze bez

"_" ;] (jesli na tym forum jest inaczej to mnie poprawcie, tu jeszcze nie wrzucalem:P)

mozesz tez latwiej bezposrednio przy dodawaniu wiadomosci(na dole masz dodaj zalacznik, pod tym nazwa i komentarz, przy nazwie dajesz przegladaj wybierasz zdjecie i klikasz)

gotowe:)

Opublikowano

Zdjęcie robione telefonem, a za bardzo nie umiem foek akwa robić hehe. Piasek z szyb oczywiście zniknie a filtry przysłonię nurzańcami

Chyba coś mi nie wyszło to dodanie fotki heh

Opublikowano

Może teraz udało mi się je obrócić. Proszę o jakieś komentarze czy to co jest zostawić tak i tylko dołożyć czy całkowicie to zmienić? I mile widziane propozycje zaslonięcia deszczowni bo co do tego, to nie mam pojęcia

post-8262-14695711615774_thumb.jpg

Opublikowano
Może teraz udało mi się je obrócić. Proszę o jakieś komentarze czy to co jest zostawić tak i tylko dołożyć czy całkowicie to zmienić? I mile widziane propozycje zaslonięcia deszczowni bo co do tego, to nie mam pojęcia

Jak dodasz 30 razy wiecej glazow bedzie ok :P

Fakt , podobac to sie ma Tobie, ale przesadzilas, "zagracilas" akwa tak, ze ryby nie beda wiedziec, ktory rewir obrac...

Smielej, wieksze glazy :P

Opublikowano

Właśnie wiem:) dopiero jak je włożyłam do akwarium to zdałam sobie sprawę że nie ma sensu takich maluszków kupować:) tylko jak ja takie głazy do domu dociągnę jak z tym miałam problem:P I przede wszystkim chcę żeby szły mi te kamienie w górę a z tego nie da się zrobić czegoś takiego