Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wybrałam obsadę 3+9 Msobo, mam nadzieję, że taka będzie ok :)

może i będzie, ale do czasu.

A tak z ciekawości - skąd weźmiesz 3+9? :)

Opublikowano
Kupię stadko młodych na sklepmalawi.pl:) jak większość stąd:)

no bardzo proszę, ale myślisz, że to będzie akurat 3+9? czy kupisz 18 sztuk i będziesz potem szukać domu dla np. 6 samców?

Ja uważam, że za dużo samic. 9 sztuk, to będziesz miała NON-STOP inkubację w akwarium, jak te wszystkie samice zaczną wypuszczać młode, to albo się zaopatrzysz w 3 kotniki, albo będziesz miała w akwarium 12 dorosłych i 30 młodych. Chociaż dekoracje zrób taką, żeby dało się w miarę łatwo odławiać młode.

Opublikowano

No właśnie chcę kupić 18-20 sztuk młodych, a później szukać dla nich domu. Co do młodych to myślę, że wezmą w tutejszych sklepach, bo nigdy nie miałam problemu z oddawaniem młodych na szczęście:)

Opublikowano
No właśnie chcę kupić 18-20 sztuk młodych, a później szukać dla nich domu. Co do młodych to myślę, że wezmą w tutejszych sklepach, bo nigdy nie miałam problemu z oddawaniem młodych na szczęście:)

..a oddawalas keidys pyszczaki ?:)

Ode mnie powodzenia :wink:

Opublikowano
Szczerze nie, ale myślę i mam nadzieję, że wezmą, a jak co to ogłoszenia na necie. Staram się być optymistką :P

Bardzo dobrze :lol:

Optymizm to podastawa,jednak, jak pisal kis, uwazaj..

Idealne haremy to utopia, pozbywanie sie pyszczakow problem a 3 jurnych panow i 9 pan nieustanne kopulacje i maaasa mlodych..