basior Opublikowano 18 Września 2006 #1 Opublikowano 18 Września 2006 p.s. może na forum urodzi nam się "... nowa tradycja ???" Być moze, ale forum mogło by temu sprzyjac.. na innych forach na których jestem zarejestrowany, w profilu mozna podac swoja date urodzenia.. potem na forum jest cos takiego jak: ''użytkownicy obchodzący urodziny w ciągu 7 dni: np. PiotrQ (19)'' ''użytkownicy obchodzący dzis urodziny ... '' i opcja złóz życzenia proste Piotr. Wiem,że opcja : ''użytkownicy obchodzący dzis urodziny ... '' już działa! ...a opcja "złóż życzenia" też już działa ?? bo widzę kilku solenizantów i czegoś mi na tym forum brakuje , nie wiem kwiatów, życzeń ... tradycja nam "umiera" pytam, bo jednak dział "zaproszenie" nie jest chyba dobrym miejscem na życzenia, a chcąc "kontynuować tradycję" - wolałbym , aby tradycja miała jednak swoje stałe miejsce ... tylko gdzie ?? Może faktycznie tak jak radził Piotr, zrobić odnośnik "złóż życzenia" i automatyczne przekierowanie do adresu e-mail solenizanta ? , może ... no kurka, sam nie wiem co ?? p.s. to miła tradycja i szkoda ,aby poszła w zapomnienie ... chyba nie ma takiego forum akwarystycznego ( może się mylę :? ) gdzie uzytkownicy, składają sobie nawzajem życzenia , mimo czasami "mocnych dyskusji" i bardzo często znając się tylko z "avatara" Co o tym sądzicie ? Ja na razie składam życzenia solenizantom w "starym dziale" Cytuj
MateuszT Opublikowano 18 Września 2006 #2 Opublikowano 18 Września 2006 Hmmm, ale życzenia zkłada się chyba w dniu urodzin . Dzisiaj, z tego co widzę nikt na forum nie ma. Anula, See i Piciu mają urodziny w najbliższych 7 dniach, czyli niestety jeszcze muszą poczekać na życzenia . Co to nowego działu, to ja bym jednak proponował przykleić "urodzinowy" temat. Nie trzebaby zakładać całego działu, a wszystko byłoby w jednym miejscu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi