Cobi Opublikowano 16 Września 2006 #1 Opublikowano 16 Września 2006 wiem, jest to totalny off topic ale trzeba to nagłosnic. Otóz pan minister Edukacji wprowadzil kilka nowych poprawek, ktore sa wysoce niekorzystne dla maturzystów. Wraz z moja klasa piszemy protest, wiec prosimy o rozsylanie i podpisywanie sie i naglaśnianie tego postulatu http://www.adam.az.pl/roman/ dzieki bardzo Cytuj
PiotrQ Opublikowano 16 Września 2006 #2 Opublikowano 16 Września 2006 A co Ci takiego Romek szkodliwego dla maturzystów wprowadził ? Cytuj
MateuszT Opublikowano 16 Września 2006 #3 Opublikowano 16 Września 2006 To jest protest przeciwko niedziałającemu serwerowi :?: W tym też Romek maczał paluchy :?: Cytuj
Cobi Opublikowano 16 Września 2006 Autor #4 Opublikowano 16 Września 2006 juz dziala, sory prosze, wpisujcie sie i rozsyłajcie Cytuj
PiotrQ Opublikowano 17 Września 2006 #5 Opublikowano 17 Września 2006 A co Ci takiego Romek szkodliwego dla maturzystów wprowadził ? Ponawiam pytanie, na które nie raczyłeś odpowiedzieć, jako załozyciel tego, jak dla mnie smiesznego tematu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi