BaltazarGąbka Opublikowano 9 Października 2025 #1 Opublikowano 9 Października 2025 Dobry wieczór Już zdecydowałem się, że wrócę do pyszczaków po 10 latach Będzie zbiornik 150x50x50 Poszukuję tła strukturalnego, które nie ma widocznego łączenia Czy znajdę coś takiego? Może jakaś polecają A może nie wygląd to tak źle, fotografie Państwa akwariów z takim tłem mile widziane
Vrzechu Opublikowano 10 Października 2025 #2 Opublikowano 10 Października 2025 Cześć Ja osobiście uważam, że świetnym rozwiązaniem są pojedyncze moduły przyklejone na tylnej szybie. Wg mnie tło na całej tylnej ścianie sprawia, że zbiornik traci na głębi i jest taki "bunkrowaty" Ale to tylko moje zdanie
Moonlight Opublikowano 10 Października 2025 #3 Opublikowano 10 Października 2025 Hej, Przepiękne tła robi TerrArt - pracownia terrarystyczna. Moje takie , jest złożone z kilku elementów. 3
BaltazarGąbka Opublikowano 10 Października 2025 Autor #4 Opublikowano 10 Października 2025 Moonlight, robi wrażenie i wyrywa z kapci A jaka cena tego cuda?
Moonlight Opublikowano 10 Października 2025 #5 Opublikowano 10 Października 2025 @BaltazarGąbka, no trochę trzeba dać... jak zamawiałam mniej więcej rok temu, to podstawowa cena była ok 700 za metr bieżący, ale finalnie mogło się to różnić w zależności od tego, co dodatkowo chciało się tam mieć, np komora filtracyjna, maskownica falownika, itp. Najlepiej zapytać u źródła 1
Rekomendowane odpowiedzi