Skocz do zawartości

Polecany wykonawca akwarium w okolicach Warszawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry Wszystkim, na początek chciałem się przywitac i jednocześnie prosic o pomoc wyborze żetelnego wykonawcy akwarium.Planuje zbiornik 240x5x60, z zabydowa na stelażu i tu moja prosba o polecenie kogos z warszawy lub okolic do wykonania tego. Nie szukam najtaniej , ale dobrego i sprawdzonego wykonawcy dobrej jakosci.

Dziękue za wszelkie rekomendacje 

Opublikowano

Tez tak własnie pomyslałem o akwaria.pro, napisałem już maila do p.Marcina z zapytaniem.Jesli sa jeszce jakies godne alternatywy dla porównania nie umniejszając jakości to chetnie porównam ....

Opublikowano

Możesz porównać u naszego drugiego partnera https://akwarium.szczecin.pl/ Co prawda Szczecin, ale wysyłka bezproblemowa i super zabezpieczona. Mam akwarium od Przemka, wykonanie perfekcyjne. Nie wiem czy coś się zmieniło jeśli chodzi i o czas oczekiwania. W moim przypadku było to dość długo, bo ponad 3 miesiące, ale było warto.

• Lubię to 1
Opublikowano

Chcesz mieć ładnie wykonane akwarium, z dobrej jakości tłem i najlepszym klejem na rynku to do Marcina. Cena też pewnie jedna z niższych na rynku. Do tego możliwość klejenia w domu. U mnie stoi ponad 2 lata 260x55x70 i jeszcze nawet nie cieknie ;)

• Lubię to 2
Opublikowano
11 godzin temu, ziemniak napisał(a):

Chcesz mieć ładnie wykonane akwarium, z dobrej jakości tłem i najlepszym klejem na rynku to do Marcina. Cena też pewnie jedna z niższych na rynku. Do tego możliwość klejenia w domu. U mnie stoi ponad 2 lata 260x55x70 i jeszcze nawet nie cieknie ;)

Takt tez pomyślałem  bazując na opiniach o  Marcinie, napisałem maila z zapytaniem , czekam na odpowiedz . Dziekuje za konstruktywne odpowiedzi.