Skocz do zawarto艣ci

Projekt 250x80x80 - 1400l. Malawi 馃嚥馃嚰

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe. Ciekawe. Takich kszta艂t贸w jeszcze nie widzia艂em u nikogo.
Zobaczymy jak b臋dzie wygl膮da艂o z rybami 馃憤

• Dzi臋kuj臋 1
Opublikowano

Og贸lnie super, napracowa艂e艣 si臋 i jest fajnie,oryginalnie. Dobra robota, zw艂aszcza, 偶e aran偶 wykonany samodzielnie, wi臋c b臋dzie cieszy艂 podw贸jnie. Do tego bliski mojej wizji u偶yteczno艣ci dla ryb, dobrze poci臋ta du偶ymi bry艂ami przestrze艅 tworzy mn贸stwo zakamark贸w,  kt贸re mbuniaki polubi膮 i b臋d膮 si臋 komfortowo czu艂y. Co do uwag @yaro, je偶eli nie przesadzisz ze zbijaniem NO3 i dasz na pocz膮tku du偶o 艣wiat艂a, to wszelkie niedoskona艂o艣ci znikn膮 pod warstw膮 glon贸w i szybko  zrobi si臋 g艂adko i naturalnie. Bardziej ciep艂a, 偶贸艂ta barwa 艣wiat艂a przyspieszy ten proces. Jak mog臋 si臋 przyczepi膰, to ten ustawiony pionowo kamie艅 w centrum zbiornika jako艣 bym inaczej u艂o偶y艂, bo  mi ma艂o naturalnie sterczy. Ale to Tobie ma si臋 podoba膰, a na drobne poprawki, przasuwanki i obracania masz czas. Pilnuj dojrzewania i puszczaj ryby. Fajny baniak b臋dzie馃憤

Powodzenia

• Lubi臋 to 1
  • Dzi臋kuj臋 1
Opublikowano

Mi si臋 ten klimat podoba, co艣 ma w sobie 偶e przyci膮ga oko.
Mam wra偶enie 偶e jest to wyci臋ta scena z gwiezdnych wojen.
Czekam a偶 Luke Skywater wyp艂ynie w galaktyk臋
Zjecha艂 bym troch臋 z zimnym b臋dzie mniej niebieskiego, chyba 偶e na zdj臋ciach tak wygl膮da.
Podoba si臋 dla mnie, 3mam kciuki.

Wys艂ane z mojego RMX3301 przy u偶yciu Tapatalka

• Lubi臋 to 1
  • Dzi臋kuj臋 1
Opublikowano

Hmmm jest dobrze ale ... Kurde powiem Ci wszystko na 偶ywo, czego艣 mi tu brak , a raczej mo偶e jest za du偶o albo nie tak u艂o偶one 馃檰 sam nie wiem , id臋 po piwo 馃ぃ

• Lubi臋 to 2
  • Dzi臋kuj臋 1
Opublikowano
  W dniu 24.01.2025 o 12:08, TomekT napisa艂(a):

Pi臋knie, i艣cie ksi臋偶ycowy krajobraz

Rozwi艅  

Dzi臋ki Tomek, da艂e艣 mi pomys艂 na tytu艂 kolejnego w膮tku馃ぃ 

Patrz膮c na akwarium na 偶ywo, szczerze m贸wi膮c ani raz nie wpad艂o mi do g艂owy skojarzenie z inn膮 planet膮馃檭 mo偶liwe, 偶e lekka po艣wiata niebieskiego zrobi艂a robot臋. Efekt zabawy ustawieniami aparatu w telefonie nie za bardzo oddaje rzeczywisto艣膰. No tak to ju偶 jest z robieniem zdj臋膰 telefonem w ciemnym otoczeniu, gdy fotografujemy roz艣wietlony zbiornik馃槙 mo偶e jak si臋 kiedy艣 dorobi臋 lustrzanki, to b臋d膮 lepsze zdj臋cia馃檪

W dniu 24.01.2025 o 13:39, Vrzechu napisa艂(a):

A co tam b臋dzie moczy膰 p艂etwy u Ciebie?

Rozwi艅  

Patryku, Mbuna. Mia艂em w膮tek w tej sprawie. Jeszcze mog膮 si臋 pojawi膰 pewnie lekkie korekty ale raczej mniej wi臋cej to co w w膮tku馃檪

• Lubi臋 to 3

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.

• Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki u偶ytkowania.