cosurgi Opublikowano 23 Sierpnia 2024 #1 Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Gdzie mogę kupować ryby Malawi w okolicy Gdańska? Na razie znalazłem [1] ale to drugi koniec Polski, czyli to by musiała być przesyłka kurierem. A ryby + kurier to trudna kombinacja. Zdecydowanie niemożliwa zimą. A może gdzieś w okolicy Gdańska jest jakiś sprzedawca ryb do Malawi? Chciałbym mieć większe pole manewru i móc akwarium zakładać nawet zimą. [1] https://tanganikamalawi.pl/ryby-z-jeziora-malawi/
Bojar Opublikowano 23 Sierpnia 2024 #2 Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Malawi Mbuna World Choszczno Poszukaj. Popytaj może Marek jeszcze coś ma na stanie
Bezprym Opublikowano 23 Sierpnia 2024 #3 Opublikowano 23 Sierpnia 2024 7 godzin temu, cosurgi napisał(a): A ryby + kurier to trudna kombinacja. Jest jeszcze opcja przesyłki konduktorskiej.Ryby przyjeżdżają pociągiem. Tak zamawiałem ryby że Śląska,warunkiem jest bezpośrednie połączenie do stacji docelowej.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 24 Sierpnia 2024 #4 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 13 godzin temu, Bojar napisał(a): Malawi Mbuna World Choszczno Marek już nie handluje pyszczakami.
Bojar Opublikowano 24 Sierpnia 2024 #5 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 3 godziny temu, Andrzej Głuszyca napisał(a): Marek już nie handluje pyszczakami. Nie wiedziałem Może jednak wie kto w okolicy handluje. Nie szkodzi zapytać
Andrzej Głuszyca Opublikowano 24 Sierpnia 2024 #6 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 1 godzinę temu, Bojar napisał(a): Nie wiedziałem Może jednak wie kto w okolicy handluje. Nie szkodzi zapytać Marek poszedł w krewetki. Chyba od dwóch lat. Zawsze jest dostępny na FB. 1
cosurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor #7 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Znalazłem sklep w Olsztynie, raptem 2 godziny samochodem czyli całkiem blisko: https://rybypyszczaki.pl/ ktoś o nim coś słyszał?
Rekomendowane odpowiedzi