Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, piotriola napisał(a):

Dori z filmu Gdzie jest Nemo, nigdy nie pływała w akwarium. A film, bardzo dobry😀

No przecież Dori jej przypomina, a nie miejscówkę Dori;-)

Opublikowano
17 godzin temu, Pikczer napisał(a):

Kosmiczne masz te ryby, pamiętaj że jak Ci się znudzą to chętnie je przygarnę 😜

Jak dojedziesz do Szczecina to jedną parę mogę Ci oddać. 2 samce radzą sobie super, a brałam 3 ze względu na agresję tylko☺️

Opublikowano
3 godziny temu, Ensa napisał(a):

Jak dojedziesz do Szczecina to jedną parę mogę Ci oddać. 2 samce radzą sobie super, a brałam 3 ze względu na agresję tylko☺️

Do Szczecina nie tak daleko...:) Dużo od charakteru konkretnej ryby zależy, nieraz mają być agresywne a nie są a czasami spodziewamy się potulnych baranków a to demony :)

• Lubię to 1
Opublikowano
29 minut temu, Pikczer napisał(a):

Do Szczecina nie tak daleko...:) Dużo od charakteru konkretnej ryby zależy, nieraz mają być agresywne a nie są a czasami spodziewamy się potulnych baranków a to demony :)

No to planuj podróż☺️

Opublikowano (edytowane)
W dniu 22.11.2023 o 16:57, Bartek_De napisał(a):

Ciekawi mnie czy będą się tarły. Ta ryba potrzebuje spokoju.

Zaspakajam ciekawość, właśnie samiec jako 3, w tym samym czasie przystąpił do tarła. Chyba postanowił wziąć sprawy w swoje ręce. Sani budują gniazda usypując wały z piasku po rogach akwarium. A Blue Otter bez gniazda uderzył w konkury po środku 🫣jest wesoło

Do tego Blue, ma farta i trafił na rozwiązłą damę, która fochów nie robi😂

IMG_5815.jpeg

IMG_5811.jpeg

IMG_5821.jpeg

Edytowane przez Ensa
  • Lubię to 2
Opublikowano

Dzieci narobiły, ale nadal dwa samce okupują swoje rogi w akwarium, gdzie usypały wały z piasku. Obecnie nikogo nawet nie gonią, no może czasami. Siedzą i pilnują miejsca

IMG_5917.jpeg

IMG_5901.jpeg

IMG_5899.jpeg

• Lubię to 1